zondag 26 april 2015

Nieuwe collecties Graphic45

Er komen binnenkort 2 nieuwe collecties uit van Graphic45; Gilded Lily en Rare Oddities.
Wil je als eerste weten wanneer deze collecties bij ons binnen zijn? Hiervoor hebben wij de klantenwensenlijst opgericht. Mail ons en wij mailen je terug zodra ze binnen en in onze webwinkel te bestellen zijn.

woensdag 15 april 2015

Het is gelukt. Alle dozen zijn uitgepakt, de voorraad weer geteld en de nieuwe artikelen staan al weer in onze webwinkel. We zijn terug naar "normaal".
We willen iedereen bedanken die bij onze kraam langs is geweest. En natuurlijk bedanken wij 2 fantastische vrouwen, Irene en Manon die de demo Mixed Media voor ons verzorgd hebben. Tot volgend jaar.
(foto's gemaakt door Theo Wijnands en Yvonne v. Hoof).

dinsdag 7 april 2015

Op 9 en 10 april worden geen bestellingen verstuurd

LET OP! Vanwege de beurs worden er op donderdag 9 en vrijdag 10 april geen bestellingen verstuurd. Alle bestellingen (mits betaald) worden dan weer verstuurd vanaf maandag 13 april.

Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd.Vrijdag 10 april zijn wij onze stand aan het opbouwen, daarom zullen er op die dag geen emails of telefoon beantwoord worden.

Het kan gebeuren dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 15e.

zaterdag 4 april 2015

De nieuwe distress kleur April is bekend: Fossilized Amber. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

vrijdag 3 april 2015

Nieuw nieuw nieuw het houdt niet op...

Het blijft maar doorgaan... al die nieuwe artikelen...
Zie onze Nieuwe artikelen categorie.
En nog veel en veel meer...

ArtSpecially Event 11+12 april 2015

Op 11 en 12 april staan wij op het ArtSpecially Event. Dit jaar weer op de nieuwe locatie in Nijkerk. Wij hebben er weer enorm veel zin in.
Natuurlijk hebben wij weer diverse nieuwe artikelen bij ons en interessante beurs aanbiedingen op onze stand. En dit jaar verzorgen wij ook een demonstratie Mixed Media op onze stand. Zaterdag is Irene Wijnands aanwezig om haar mooie werk te laten zien en ze demo't de hele dag. Zondag laat Manon Kempen jullie diverse technieken zien om jullie enthousiast te maken voor deze hobby. Je vindt ons vanaf de ingang rechtdoor aan het hoofdpad. 


We nemen enorm veel spullen mee uit onze winkel, maar het is onmogelijk om alles mee te nemen. Wil je dat we iets voor je meenemen? Dat doen we graag voor je. Mail ons of plaats een bestelling in onze webwinkelVermeld dan tijdens het afrekenen bij de opmerkingen dat je het komt ophalen op de beurs. Graag ook de dag erbij vermelden. Je kunt dan op de beurs pinnen of contant betalen. 


LET OP! Vanwege de beurs worden er op donderdag 9 en vrijdag 10 april geen bestellingen verstuurd. Alle bestellingen (mits betaald) worden dan weer verstuurd vanaf maandag 13 april. Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd. Vrijdag 10 april zijn wij onze stand aan het opbouwen, daarom zullen er op die dag geen emails of telefoon beantwoord worden.
Het kan gebeuren dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 15e.

donderdag 2 april 2015

Gratis KaiserCraft Workshop Magazine April 2015

In dit GRATIS online magazine kun je zien welke nieuwe KaiserCraft collecties er aan komen. Tevens staan er veel leuke ideetjes in wat je er allemaal mee kunt maken, zoals kaarten, scrapbook layouts, project life en home decor.
Je kunt hem zelf gratis downloaden. Dat doe je hier.
De oudere uitgaves van dit magazine vind je hier:

woensdag 1 april 2015

Say Cheese II Simple Inspiration eBook

Een gratis digitaal boekje (26 blz.) van Simple Stories. Boordevol mooie foto's, ideeën, design tips en inspiratie. Klik hier om het te downloaden.